Малкото коте на Божинов лъсна в любовни сцени с

...
  Малкото коте на Божинов лъсна в любовни сцени с
Коментари Харесай

Малкото коте по монокини с руски милионер

 

Малкото коте на Божинов лъсна в любовни подиуми с правоприемник на съветски милионер. Хасковлийката се снима с участника от " Х Фактор 2015 " Артьом Анатолиевич-Арти. За разлика от Божигол той бе в директно непосредственост до хасковлийката, която извършва ролята на Стефания в риалитито " София денонощно ".

 Блондинката влезе в ролята на сексапилна секретарка, която се отдава на своя началник във видеото. Тя лъсва чисто гола и изкушава от джакузито руснака. 

Сексапилният реализатор изненадващо подписа контракт с " Пайнер " неотдавна, а компанията към този момент снима първия му клип. " Късаш и хвърляш " се споделя песента, с която младият артист дебютира в димитровградската компания. Режисьор на лентата е Николай Скерлев от Свиленград, който работи за компанията още от нейното начало. Музиката е дело на Николай Николов, а за текста композитор и реализатор работят дружно.

 Изкусителят е с съветски генезис, само че от 4-годишен живее в България. Анатолиевич е пеел в учебния хор и в началото се насочил към театъра, само че след това музиката превзела сърцето му. Блондинът е играел в три постановки под режисурата на Възкресия Вихърова, Снежина Петрова и Деси Шпатова, както и на Анна Пампулова. Сега той следва " Поп и джаз пеене " в Нов български университет. Познат е на почитателите с двата си музикални плана " МаZкарат " и #InstaKifla, както и с присъединяване си в " Х Фактор " и уеб-сериала " Типично ". 

Секси младежът постоянно е показал висок стандарт на живот. Той се радва на финален модел возило, живее в закътано имение по родното Черноморие, а компания най-често му вършат богаташки синове.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР